Inici Constel·lacions Familiars Grup de Treball Personal

Aula Virtual AD's Escola

Subscriu-te al butlletí!

Rebràs un butlletí mensual amb l'oferta d'activitats i tallers que duem a terme a AD's ESCOLA.

 

Al subscriure't acceptes la nostra política de protecció de dades.

Col·laborem amb:

 

 

Centre membre del
PROGRAMA PHILIPPUS
Real Centre Universitari
Escorial-María Cristina

Centre de pràctiques de la UOC (Universitat Oberta de Catalunya).

AD's ESCOLA al Facebook

I ara també segueix-nos al Twitter

Grup de Treball Personal

Introducció a les Constel·lacions Familiars i Sistèmiques

El Grup de Treball Personal està orientat al treball personal per solucionar conflictes personals, familiars o de relació; a ajudar a la persona a adquirir més autoconeixement i guayar amb benestar i maduresa personal i alhora està orientat a proporcionar les bases teòriques de les Constel·lacions Familiars i Sistèmiques.

Consta de 150h. presencials de treball personal, 50h. voluntàries d'assistència als tallers de CFS com a representant i 50h. de treball personal voluntari que es pot realitzar a través de lectures i d'activitats proposades en una Aula Virtual.

Dirigit a:

Aquest programa està dirigit a tota persona que vulgui solucionar conflictes de la seva vida personal i de relació i que vulgui aprofundir en el seu autoconeixement i desenvolupament personal a través de les Constel·lacions.

Aquest treball aporta les bases per a l'accés a la Formació en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques.

El Grup de Treball Personal, així com la Formació en CFS, estan oberts a totes aquelles persones que vulguin formar-se com a professionals en aquest àmbit i també a professionals ja formats en altres disciplines com Psicòlegs, Mestres, Terapeutes de Gestalt, de PNL, Treballadors Socials, Pedagogs, Psicopedagogs, Consultors d'Empresa, Mediadors, Metges, Advocats... que vulguin aprofundir en el treball personal, la comprensió empàtica i incorporar els coneixements i contribucions que aquest treball aporta als seus respectius àmbits professionals.

Per a més informació:

 

Grup de Treball

Podeu descarregar-vos el programa complet del Grup de Treball Personal - Introducció a les Constel·lacions Familiars i Sistèmiques