Inici Par Biomagnètic

Aula Virtual AD's Escola

Subscriu-te al butlletí!

Rebràs un butlletí mensual amb l'oferta d'activitats i tallers que duem a terme a AD's ESCOLA.

 

Al subscriure't acceptes la nostra política de protecció de dades.

Col·laborem amb:

 

 

Centre membre del
PROGRAMA PHILIPPUS
Real Centre Universitari
Escorial-María Cristina

Centre de pràctiques de la UOC (Universitat Oberta de Catalunya).

AD's ESCOLA al Facebook

I ara també segueix-nos al Twitter

Biomagnetisme de Goiz

Què és el Biomagnetisme de Goiz i en quines afeccions es pot aplicar?

Par BiomagnèticEl Biomagnetisme de Goiz és un efectiu mètode de sanació a través de l'aplicació d'imants en determinades parts del cos durant uns minuts. Aquest tractament, que va ser creat pel Dr. Isaac Goiz, es pot aplicar en moltes afeccions: angines, fibromiàlgia, diabetis, psoriasi, grips, problemes pulmonars i estomacals, càncer, síndrome d'immunodeficiència adquirida, etc.

El treball realitzat amb el Biomagnetisme de Goiz ha obtingut resultats espectaculars en els 20 anys que porta d'aplicació. En molts casos els símptomes de les persones diagnosticades de diferents afeccions, ja sigui de càncer, sida, alzeimer o diabetis remeten després de la primera sessió.

Per la seva rapidesa, eficàcia i absència d'efectes secundaris, cada dia creix el nombre de persones que opten per aquest mètode.

Com es desenvolupa una sessió terapèutica de Biomagnetisme de Goiz?

Par Biomagnètic - Test KinesiològicEl primer pas és elaborar un diagnòstic mitjançant un test kinesiològic, i a continuació es procedeix a testar quins són els parells biomagnètics on cal restablir l'equilibri biològic.

Un cop detectades les àrees del cos en desequilibri, per restablir-ho cal col·locar-hi els imants durant uns 20 minuts. El nombre de sessions de Biomagnetisme de Goiz depèn de l'afecció i de la gravetat d'aquesta, però en general és suficient un cicle de tres sessions, una per setmana, per obtenir una millora notable en la salut de la persona tractada.

En què es basa el Biomagnetisme de Goiz?

El cos humà, com a camp electromagnètic que és, té capacitat de respondre a una aplicació magnètica. Quan el nostre organisme està sa, és un camp magnètic en equilibri. No obstant això, sovint a causa de l'estrès o altres situacions, aquest camp es desequilibra, i en aquesta alteració es crea un mitjà favorable perquè s'hi instal·lin diferents agents patògens, com ara virus o bacteris. És aquest desequilibri en el camp magnètic del cos humà el que dóna lloc a les diferents afeccions i malalties.

imans par biomagnèticAquests desequilibris biomagnètics es manifesten en el grau d'acidesa o d'alcalinitat de la sang, és a dir, el PH. Quan un organisme està sa es manté dins d'un PH neutre, però quan s'altera el PH es crea un mitjà en el qual fàcilment habiten virus, bacteris i fongs, causants de les malalties.

El Biomagnetisme de Goiz és la interacció entre dos punts de l'organisme que actuen com els dos pols d'un imant on el pol positiu es genera per excés d'H+ (hidrogenions) donant lloc a un PH àcid i a la presència de virus. El pol negatiu es genera per dèficit d'H+ i per la presència de radicals lliures complexos amb polaritat negativa donant lloc a un PH alcalí que permet la presència i desenvolupament d'un bacteri. Per exemple, en el cas de l'Hepatitis B, el tractament de Biomagnetisme de Goiz és la combinació del parell biomagnètic pleura-fetge, on la pleura suporta la polaritat negativa i el fetge la positiva, el virus s'allotja al fetge i el bacteri que fa ressonància i l'activa s'allotja a la pleura.

Par biomagnètic imanLes càrregues del parell biomagnètic tenen la mateixa intensitat, el mateix nombre de partícules elementals i la mateixa freqüència bioenergètica, de manera que en enfrontar-les una amb una altra per efecte de la inducció magnètica, s'anul·len els seus potencials respectius i en aquest moment els virus perden la seva informació genètica i els bacteris la seva capacitat patògena. Aquest fenomen permet identificar les síndromes en els seus components etiològics ja siguin virals, bacterianes, micòtiques, parasitaries, disfuncionals, tòxiques o genètiques, i curar-les en la seva majoria.

Actualment estan definits i identificats un total de 250 parells biomanètics i la seva relació amb les diferents patologies i les seves corresponents aplicacions i tractaments.